ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВЕБІНАР ВГО “Українська асоціація спортивної травматології, хірургії коліна та артроскопії” з першим симуляційним тренінгом на трупному матеріалі - Board, Editorial (TERRA ORTHOPAEDICA, 2020)
17 вересня 2020 року відбувся вебінар ВГО “Українська асоціація спортивної травматології, хірургії коліна та артроскопії” на тему “Нові технології у відновленні зв’язок колінного суглоба: усунення ротаційної нестабільності при пошкодженні ПХЗ”. Захід проводився під патронатом Української асоціації ортопедів-травматологів (УАОТ), Європейської асоціації артроскопії, хірургії колінного суглоба та спортивної травми (ESSKA) та Всесвітньої асоціації артроскопії, хірургії колінного суглоба та ортопедичної спортивної медицини (ISAKOS). Модераторами вебінару були: проф. О. Коструб – президент ВГО “Українська асоціація спортивної травматології, хірургії коліна та артроскопії” та керівник клініки спортивної та балетної травми ДУ “Інститут травматології та ортопедії Національної академії медичних наук України” (м. Київ); д-р мед. наук І. Зазірний – керівник центру ортопедії, травматології та спортивної медицини Клінічної лікарні “Феофанія” (м. Київ); Т. Піонтек – голова Польської асоціації артроскопії (клініка “Рехаспорт”, м. Познань, Польща). Зі вступним словом виступив проф. О. Коструб, який обґрунтував важливість обраної теми вебінару, представив лекторів та детально пояснив слухачам переваги членства в міжнародних організаціях ESSKA та ISAKOS. Слухачі з країн Центральної Азії з цікавістю сприйняли інформацію про можливість афілійованого членства в ESSKA.