Попов Василь Антонович. На 85-му році пішов із життя заслужений лікар України - Board, Editorial (TERRA ORTHOPAEDICA, 2021)
З глибоким сумом сповіщаємо, що 3 січня 2022 р. на 85-му році пішов із життя заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор кафедри ортопедії і травматології № 2. Нехай добрий, світлий спомин про Василя Антоновича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував, кому пощастило з ним працювати, дружити та спілкуватися. Ми не в змозі змінити обставини. Лише просимо Бога дати сил рідним і близьким перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство небесне. Вічний спокій його душі…