СПОДВИЖНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ІЛЛІ ОСИПОВИЧА ФРУМІНА (1876-1945) (до 105-річчя з дня заснування інституту) - Гайко, Г.В.; Немирович-Булгакова, О.І.; Лєсков, В.Г.; Мандрик , П.Т. (TERRA ORTHOPAEDICA, 2024)
СПОДВИЖНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ІЛЛІ ОСИПОВИЧА ФРУМІНА (1876-1945) (до 105-річчя з дня заснування  інституту)